Avanto Accounting Team Oy on kiinteistökirjanpitoon ja kiinteistöjen taloudelliseen raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa kirjanpito-, taloushallinto- ja konsultointipalveluita kiinteistösijoittajille ja -kehittäjille. Kiinteistön omistamiseen liittyvien talouden palveluiden lisäksi meiltä hoituu osakeyhtiöiden yleiset kirjanpidon ja talouden tehtävät ammattitaitoisesti.

Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden tarpeet, joten saat käyttöösi aina nimetyn asiantuntijan, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Tavoitteenamme on olla proaktiivinen yhteistyökumppani ja pyrimme asemoitumaan aina asiakasorganisaatiomme jatkoksi. Palvelukokonaisuus räätälöidään aina tarpeitasi vastaavaksi.

Kirjanpito

Tarjoamme kirjanpitopalvelut luotettavasti ja laadukkaasti yksilöllisenä palveluna. Olemme keskittyneet kiinteistöyhtiöihin, mutta myös osakeyhtiöt hoituvat tuttuun laadukkaaseen tapaan.

Yhtiöllesi nimetään yhteyshenkilö, jonka kanssa molemminpuolinen kommunikointi sujuu joustavasti.

Me emme myy valmiiksi laadittuja paketteja, sillä räätälöimme palvelukokonaisuuden juuri yhtiösi tarpeita vastaavaksi.

Laskutus

Hoidamme puolestasi halutessasi myös laskutuksen ja reskontran ylläpidon olipa kyse sitten myynti-, vuokra- tai ostolaskuista. Näin aikasi säästyy liiketoiminnan kasvattamiseen.

Myynti- ja vuokralaskutuksen osalta teemme ja lähetämme laskut, seuraamme erääntyneitä saamisia ja hoidamme tarvittaessa perinnän. Vuokralaskutuksen osalta huolehdimme myös indeksikorotusten seurannasta ja tekemisestä.

Ostolaskujen osalta vastaanotamme, käsittelemme ja hoidamme laskujen kierrätyksen puolestasi.

Raportointi

Raportointipalveluiden avulla tuotamme raportteja johdon käyttöön ja yhtiön talouden seurantaan laadukkaasti ja oikea-aikaisesti.